Afbeelding
Foto: Eigen foto

De Leo Club doneert aan Happy Holiday

Algemeen

ZWOLLE - Leo Club Zwolle, een serviceclub voor young professionals van 18 tot 35 jaar in de omgeving van Zwolle, heeft op vrijdag 22 oktober een bierproeverij gehouden en daarmee 2.000 euro opgehaald voor stichting Happy Holiday. 

In samenwerking met het Brouwtheater heeft de Leo Club Zwolle een eigen biertje gebrouwen: de Blonde Leo. Tijdens de bierproeverij werden vier Zwolse gebrouwen bieren geserveerd waaronder het zelf gebrouwen bier van de Leo Club Zwolle. 

Stichting Happy Holiday biedt vakanties aan voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden ernstig ziek zijn. Niet alleen het zieke kind (of ander gezinslid) staat centraal, maar ook de ‘gezonde’ gezinsleden. Buiten de 24/7 zorg die de stichting kan geven, door gespecialiseerde (kinder)verpleegkundigen en vrijwilligers, biedt ze de gelegenheid tot plezier voor het hele gezin en rust voor ouders/verzorgers. 

Bierpakketten

De bieren die tijdens de bierproeverij zijn geserveerd worden ook verkocht in bierpakketten. “Op die manier kan iedereen thuis genieten van de heerlijk Zwolse gebrouwen bieren en een bijdragen leveren aan stichting Happy Holiday”, meldt de club. “Bierpakketten zijn te koop via www.leoclubzwolle.nl/bierpakket. Verzending is gratis binnen Zwolle. Tip: ook leuk voor Sint.”