Afbeelding
Foto: Tommy N Lance

Muzikale alleskunner Fink voor het eerst in zes jaar weer te zien in Hedon

Cultuur

ZWOLLE - De muzikale alleskunner Fink komt op dinsdag 29 maart voor een optreden naar Hedon in Zwolle. Zes jaar geleden stond Fink voor het laatst in de Zwolse poptempel. 

In de tussentijd speelde hij op grote festivals als Rock Werchter, Down The Rabbit Hole, Sziget en de grote Amsterdamse zaal AFAS Live. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

In 2019, na drie jaar lang touren, deed Fin een akoestische tour die hem terugbracht naar het gevoel van ‘the early days’. Dit werd de inspiratie voor llUll (‘it isn’t until it is’). Veel oude nummers worden hier in een nieuwe jasje gestoken, een combinatie van the early days en de groei die Fin en zijn band hebben meegemaakt. De singer-songwriter stond al twee keer eerder (2012 & 2015) in een uitverkochte Hedon.

Sinds Fin Greenall’s transformatie van elektronische muziek naar singer-songwriter heeft hij inmiddels meer dan tien bejubelde albums uitgebracht onder deze artiestennaam. Daarvoor werkte hij in de studio samen met grootheden als John Legend, Amy Winehouse, Ximena Sariñana en Professor Green én boekte hij ongelooflijk veel live succes.

Kaarten kosten 31 euro per persoon. De zaal gaat open om 19.00 uur; het optreden begint om 20.00 uur.