Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Zingen onder de Peperbus begint weer

Algemeen

ZWOLLE - ‘Ik zal er zijn’ is het thema van Zingen onder de Peperbus op zondagmiddag 30 januari om 16.30 uur. Gastorganist is Ronald Knol. 

Soliste is Anne ten Brinke (viool en zang). Het eigen projectkoor in kleine samenstelling onder leiding van Jenny van Ark verleent haar medewerking. Dominee Hans van Ark verzorgt de overdenking. Het thema is geïnspireerd op het lied ‘Ik zal er zijn van Sela’. Dit lied wordt ook ten gehore gebracht. De Onze Lieve Vrouwebasiliek (‘Peperbuskerk’) is gevestigd aan de Ossenmarkt in Zwolle. 

Livestream

Omdat het aantal zitplaatsen nog beperkt is, is plaatsreservering vooraf noodzakelijk bij Mary Vegter. Dat kan via een mail aan mary.vegter@telfort.nl of telefonisch: (038) 454 41 27. Er is QR-code controle aan de deur. Het programma wordt ook via livestream uitgezonden via Kerkdienst gemist. Luisteraars moeten dan doorklikken naar O.L.V. Basiliek Zwolle of later kijken via www.zingenonderdepeperbus.nl.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden