Afbeelding
Shutterstock

Christenen voor Israël organiseert studieavond

Algemeen

ZWOLLE - In de Hoofdhof aan de Kerkweg 26 in Berkum is op donderdag 17 februari om 20.00 uur een studieavond met Joanne Nihom, een journaliste uit Israël. Het onderwerp van haar lezing is ’Ondanks conflict zoeken naar verbinding’. 

De avond is georganiseerd door Christenen voor Israël en de toegang is gratis. De organisatie volgt de richtlijnen van het RIVM. Zodoende kan er een beperkt aantal mensen worden toegelaten. Aanmelding is verplicht via de website www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten of telefonisch: (033) 245 88 24.

Thema

Joanne Nihom is een van de correspondenten van Christenen voor Israël in Israël. Te midden van het Israëlisch-Arabische conflict richt zij haar aandacht op hoopvolle verhalen en schreef ze het boek ‘Over Grenzen’. Hierin beschrijft ze hoe mensen ondanks culturele, godsdienstige en soms zelfs vijandige tegenstellingen toenadering tot elkaar zoeken en vinden. Het zijn volgens Christenen voor Israël bijzondere en ingrijpende verhalen die tonen dat samen leven mogelijk is. 

Tijdens de lezing gaat Joanne hierop uitgebreid in, met voor bezoekers de mogelijkheid om vragen te stellen. Het boek is te koop in de zaal en Joanne signeert ieders boek graag.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30