Afbeelding
Foto: Pedro Sluiter

Digitale stemhulp Zwolle Mijn Stem is online

Algemeen

ZWOLLE – Wie benieuwd is hoe partijen over de toekomst van de stad denken, kunnen op mijnstem.nl/zwolle de Zwolse stemhulp invullen.

Met deze stemhulp kunnen inwoners hun mening over actuele kwesties in Zwolle vergelijken met de mening van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart aanstaande. Wijkbewoners van Dieze hebben de stemhulp vrijdag, in samenwerking met wijkvereniging Bollebieste, gelanceerd. De lancering vond plaats in aanwezigheid van kandidaat-raadsleden van de deelnemende partijen. 

Stelling 

Sindsdien is de stemhulp voor iedereen online te gebruiken. Na het invullen van 24 stellingen kunnen inwoners zien welke partij het meest overeenkomt met hun eigen mening. Per stelling is te zien hoe de verschillende politieke partijen over de stelling denken en wat de motivatie van de partijen is.

Informatie

De stemhulp, de verkiezingsprogramma’s, praktische informatie over stemmen in Zwolle en een overzicht van alle verkiezingsdebatten die de komende weken worden georganiseerd zijn te bekijken op www.zwolle.nl/verkiezingen.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 19 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 19 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 20 uur geleden