Afbeelding
Foto: Gemeente Zwolle

Willemskwartier staat centraal in volgende Spoorcafé

Algemeen

ZWOLLE - Na lange afwezigheid door corona staat er woensdag 30 maart van 19.30 tot 21.00 uur weer een fysiek Spoorcafé op het programma. Deze keer staat het café in het teken van de nieuwste ontwikkelingen in het Willemskwartier. De bijeenkomst is bij Gerrit’s Tuin aan de Willemsvaart 21.

Iedereen kan zich laten informeren, meedenken en -praten en vragen te stellen. Het Willemskwartier is een van de deelgebieden van de Spoorzone. Het ligt tussen de IJsselallee, Willemsvaart, de spoorlijn naar Amersfoort en het Kamperlijntje. De partijen in het Willemskwartier (de woningcorporaties deltaWonen en SWZ, VanWonen, ontwikkelaars Bemog Projektontwikkeling, de partijen HMO en VGBZ en gemeente Zwolle) hebben een visie om het gebied te ontwikkelen tot een fijne plek voor wonen, werken en ontspannen.

Vervolgstappen

De partijen vertellen over wat er de afgelopen periode is gebeurd en besproken. Ook leggen ze uit wat de vervolgstappen zijn, en horen hierover graag de mening van de aanwezigen. Vanwege de catering weet de organisatie graag hoeveel mensen zij bij dit Spoorcafé kan verwachten. Aanmelden kan via www.zwolle.nl/spoorcafe. Vragen over de ontwikkelingen in het Willemskwartier kunnen nu al ingezonden worden. Dit kan tot uiterlijk zondag 27 maart via spoorcafe@zwolle.nl, onder vermelding van ‘Vragen Spoorcafé’. Tijdens het Spoorcafé worden zo veel mogelijk van deze vragen beantwoord.

Nieuwsservice

Meer informatie over de avond volgt nog via de kanalen van de Spoorzone, waaronder de nieuwsservice, waarvoor men zich kan aanmelden via www.zwolle.nl/spoorzone. Meer informatie over het Willemskwartier is te vinden op www.willemskwartierzwolle.nl.