Vreemd weekeinde voor PEC Zwolle

PEC ZWOLLE - PEC Zwolle heeft een vreemd weekeinde achter de rug. Er ging een streep door het competitieduel tegen RKC en op de transfermarkt viste PEC achter het net wat betreft Alessio da Cruz.

De wedstrijd RKC-PEC werd afgelast vanwege coronabesmettingen (vier spelers en twee stafleden) bij RKC. Acht spelers van RKC moesten in quarantaine. En dan was er nog de kwestie Alessio da Cruz. PEC Zwolle rekende zich al rijk. De aanvaller was al gekeurd, maar vervolgens kwam FC Groningen om de hoek kijken. De noorderlingen snaaiden Da Cruz voor de neus van PEC weg. Dit tot groot ongenoegen van technisch manager Mike Willems van PEC, die zich bedonderd voelt. “Zo ga je niet met elkaar om.”

Van der Breggen
weer snelste in
Waalse Pijl

WIELRENNEN - HOEI - Anna van der Breggen blijft de overwinningen aaneenrijgen. Na haar dubbelslag op het WK schreef ze vorige week woensdag de Waalse Pijl op haar naam. Het was de zesde keer op rij dat ze deze klassieker wist te winnen.Van der Breggen sloeg toe in de laatste kilometer. Op de steile Muur van Hoei pakte ze de regie in handen. Demi Vollering en Cecilie Uttrup ging de strijd met haar aan. Uiteindelijk bleek Van der Breggen de sterkste. Uttrup eindigde als tweede, voor Demi Vollering. Met haar zes zeges in de Waalse Pijl is Van der Breggen nu alleen recordhouder.