Afbeelding
Shutterstock

Club Cele praat over het verkeer in de stad

ZWOLLE - Club Cele gaat op dinsdag 20 oktober vol inspiratie verder met de Genereuze Stad Zwolle. Wat nu als er geen auto’s meer in Zwolle stad zouden rijden? Waar zou er dan ruimte voor vrijkomen?

Of: welke verkeersplekken zouden in Zwolle eens echt goed onder de loep moeten worden genomen? Geïnspireerd door het gedachtengoed van Marco te Brömmelstroet, gaan de deelnemers van inspiratie, naar denken, naar doen. Als hoogleraar Urban Mobility Futures aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en coauteur van het boek ‘Het recht van de snelste - hoe ons verkeer steeds asocialer werd’ trakteerde hij de deelnemers al op interessante denkwijzen over verkeer. Op dinsdag 20 oktober gaan de deelnemers kijken naar hun eigen stad Zwolle. Ze gaan aan de slag met bewoners, wetenschappers, bestuurders, andere betrokkenen en met ieder ander die is geïnteresseerd.

Aanmelden is vereist. Dat kan tot dinsdag 20 oktober via de website. De digitale bijeenkomst begint om 20.00 uur in plaats van 20.30 uur. De deelnemers kunnen gewoon vanuit hun eigen woning gratis digitaal meepraten. Bekijk de volledige programmering van Club Cele op www.clubcele.nl.