Vrouwen PEC met lege handen

PEC ZWOLLE - Het vrouwenelftal van PEC Zwolle kwam prima voor de dag tegen PSV, maar oogstte uiteindelijk niet meer dan de complimenten. In Eindhoven werd het 5-2.

Een helft lang deed PEC niets onder voor de ploeg die dit seizoen eindelijk eens landskampioen hoopt te worden. Door een goal van aanvoerder Dominique Bruinenberg kwam het zelfs op voorsprong en daarna hing eerder de 0-2 dan de 1-1 in de lucht. PSV sloeg later toch twee keer toe, maar met een prima doelpunt bepaalde Naomi Hilhorst de ruststand op 2-2. Ondanks dat PEC goed partij bleef bieden liep de thuisploeg na rust uit naar 5-2.

De mannen van PEC toonden veerkracht in een oefenpot tegen FC Utrecht en maakten een 0-2 en 1-3 achterstand goed. Door goals van Van Wermeskerken, Doué en Van Duinen werd het 3-3 in Zwolle.