Stadkamer gaat beperkt open

ZWOLLE - Alle vestigingen van Stadkamer zijn tot en met woensdag 18 november beperkt open. Bezoekers kunnen alleen langskomen voor het afhalen van reserveringen.

Om de reservering op te halen kunnen ze terecht van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 19 november verwacht Stadkamer weer de normale openingstijden te kunnen hanteren. Alle actuele informatie staat op www.stadkamer.nl.

Afhaalbericht

Wie een afhaalbericht heeft gehad, kan op vertoon van dit bericht zijn reservering komen ophalen bij de vestiging. Wie een boek heeft gereserveerd, maar nog geen afhaalbericht heeft gehad, moet nog even geduld hebben. Het kan deze weken druk zijn met reserveringen. De medewerkers nemen deze zo snel mogelijk in behandeling. Het heeft geen zin om naar Stadkamer te komen als men nog geen afhaalbericht heeft gehad. Wie een nieuwe reservering doet, wordt gevraagd een boek te reserveren dat beschikbaar is op de vestiging waar die leent.

Uitleentermijn

Wie een boek of ander materiaal in huis heeft dat voor 19 november ingeleverd moet worden, hoeft zich geen zorgen te maken. Dit kan later. De uitleentermijn wordt automatisch verlengd. De boeken kunnen dus op een later moment boetevrij worden ingeleverd. Tot en met 18 november zijn er geen activiteiten bij Stadkamer, is de horeca gesloten en is werken en studeren er niet mogelijk. Op dit moment kan men dus alleen reserveringen ophalen.

E-book

De onlinebibltiohteek.nl is uiteraard wel bereikbaar. Daar kunnen leden e-books of luisterboeken lenen.