Geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen

ZWOLLE - Vanwege werkzaamheden rijden er op zaterdag 5 en zondag 6 december geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet bussen in.

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Voor het vervoer met een vervangende bus hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Ze moeten hiermee zijn ingecheckt bij het station waar vandaan ze vertrekken en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen niet mogelijk. Arriva kan bestaande aansluitingen niet garanderen. De vervoersmaatschappij adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Verder is het devies: reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. In het ov, ook in het trein vervangend vervoer, geldt een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen. Die zijn zo ingericht dat reizigers voldoende ver van elkaar en van de chauffeur kunnen zitten.