Afbeelding
Foto: Eigen foto

Vrouwelijke ondernemers geven gratis tips in e-book

ZWOLLE - UVON IJssel-Vecht, een netwerk van vrouwelijke ondernemers, heeft een spiksplinternieuwe website gelanceerd als ook een fris, nieuw logo. Bezoekers worden meteen op de homepage getrakteerd op een gratis e-book, samengesteld door de leden, waarin zij hun expertise delen in de vorm van ruim zestig tips.

UVON staat officieel voor Unie van Vrouwelijke Ondernemers Nederland, maar de verschillende afdelingen in het land hebben nauwelijks contact. De vereniging in de regio Zwolle, met momenteel 32 leden, is springlevend en komt normaliter maandelijks bijeen voor een heerlijk diner met aansluitend een inspirerende activiteit. Vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden in Zwolle en regio IJssel-Vecht worden uitgenodigd kennis te maken: “Kom netwerken, deel je ervaring en laat je inspireren! Dat kan ook nu, online”, meldt de netwerkgroep.

Eenheid

Het nieuwe logo is een weergave van de eenheid die wordt gevormd en de diversiteit aan leden omsluit. De cirkel staat voor verbondenheid, vrouwelijke kracht, oneindige beweging en energie. De gouden kleur van de cirkel staat voor voorspoed. Passie, kracht en kwaliteit, zijn terug te vinden in het rood van het woordlogo UVON: ons Unieke, Vrouwelijke Ondernemers Netwerk, met experts uit de hele Regio Zwolle. De zonnige vlek symboliseert creatie, energie en warmte.

Uitstraling

Voorzitter Margriet Twisterling: “Met een werkgroep vanuit de leden hebben we gekeken naar onze uitstraling. We hebben gezamenlijk nieuwe merkwaarden bepaald en er is een fris, eigentijds kleurenpalet samengesteld. Het nieuwe logo en de website werden ontwikkeld door onze leden Margriet Twisterling en Miranda Kruse. Wij zijn heel erg blij en trots met het eindresultaat.”

Informatie

Zie voor meer informatie over UVON de website https://www.uvonijssel-vecht.nl/. Daarop kan men ook het e-book uploaden.