Annette van der Meulen, algemeen directeur NIVO Groep.
Annette van der Meulen, algemeen directeur NIVO Groep. Foto: Eigen foto

Zwolse theaters heeft een nieuwe hoofdsponsor

ZWOLLE - NIVO Groep verbindt zich voor drie jaar als hoofdsponsor en ambassadeur aan Zwolse theaters. De foyer met de hoge raampartijen op de eerste verdieping van Theater de Spiegel heet voortaan NIVO foyer.

NIVO is een grote aanbieder in Noord Nederland op het gebied van schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, calamiteitendiensten en asbestsanering.

Zwolse theaters is blij met de steun in deze tijd. “Hiermee kunnen we zorgen voor talentontwikkeling en educatie, blijven innoveren, experimenteren én indirect zorgen voor theatergezelschappen", reageert directeur Rob Zuidema. Ondanks de coronacrisis blijft het theater open om verhalen te vertellen, vervolgt hij.

Ontmoeten

"We blijven een plek om te ontmoeten en geïnspireerd te worden. Hoe klein de groep ook is die we mogen ontvangen. We doen dat voor de podiumkunsten en voor onze bezoekers. Daarnaast kunnen we met de bijdrage onze ruimtes voor de toekomst verduurzamen. Ook daarvoor is geld nodig. Daarom zijn wij ontzettend blij met NIVO Groep als hoofdsponsor van Zwolse theaters.”

Totaalconcept

“Binnen NIVO Groep staan mens en milieu centraal”, vertelt Annette van der Meulen, algemeen directeur NIVO Groep. “Wij bieden onze relaties een totaalconcept facilitaire diensten met als doel een schone en veilige leefomgeving. Ook hebben we een NIVO Academie waar medewerkers een opleiding krijgen. Zo worden alle deelnemende medewerkers klaargestoomd tot professional."

Ontspanning

Maar er wordt niet alleen gewerkt bij NIVO Groep. "Er is ook tijd voor ontspanning", benadrukt Van der Meulen. "En wat is er nou mooier om je medewerkers dat aan te bieden met het theater? Gewoon, om een avond te lachen en genieten of juist naar een voorstelling te gaan die je raakt, die je nieuwe inzichten geeft voor de volgende dag. Dat is onder meer hoe we elkaar versterken. Wij vinden het belangrijk dat cultuur blijft bestaan en daaraan willen we als hoofdsponsor van Zwolse theaters bijdragen.”