Gilde Power komt met reeks online workshops

ZWOLLE – Gilde Power begint op donderdag 18 februari een nieuwe reeks van zes workshops ‘Veerkracht op Leeftijd’. “Ouder worden willen we allemaal. Maar hoe is het om ouder te zijn?”

Deelnemers kunnen meepraten over hoe ervoor te zorgen dat hun leven na hun zestigste waardevol, afwisselend en sprankelend blijft. In de zes workshops die via Zoom worden gehouden, praten ze onder leiding van ervaren trainers over thema’s als gezondheid, werk, relaties, zingeving, financiën, wonen en meer.

Contact

Door intensief contact met de groep leer je mensen kennen en inspireer je elkaar, is de gedachte. “Ziet u op tegen online contact? Dat is niet nodig. Meedoen is eenvoudig, en u krijgt hierbij uitgebreide begeleiding en uitleg. Wel moet u in bezit zijn van een computer of laptop of tablet met camera en microfoonfunctie”, meldt Gilde Power.

Informatie

De workshops zijn op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en de kosten bedragen 30 euro. Aanmelden of informatie aanvragen kan per mail power@gildezwolle.nl of telefonisch: 06-272 59 553.