AsRENdorp staat 'gewoon' op de kalender

HARDLOPEN

De organisatie van hardloopevenement AsRENdorp wil perspectief bieden. “Vorig jaar zijn we ingehaald door corona. Dit jaar hopen we corona in te halen.”

Dat is de reden dat ze de Vesta Chemicals AsRENdorp gewoon op de wedstrijdkalender heeft gezet voor 27 (de laatste zondag van) juni. “Vorig jaar was onze eerste editie AppRENdorp een succes”, memoreert de organisatie. “We waren er trots op dat we in deze tijden vol afgelastingen toch een evenement hebben kunnen organiseren en deelnemers in beweging hebben kunnen krijgen. Maar er was helaas geen mooi aangekleed en druk bevolkt Assendorperplein, geen publiek, geen super enthousiaste speaker, geen ADD-dj`s, geen masseurs van FysioMobilae en geen supportersvakken.”

Dit jaar gaat de organisatie weer voor de TenBrinkekinderREN, de Vakmensen 5 kilometer en de FysioMobilae 10 kilometer. En, indien mogelijk, komen ook weer de KinderREN clinics en clinics voor volwassenen. "Zodra we groen licht hebben op het doorgaan van AsRENdorp, openen we de inschrijving. Volg onze Instagram en blijf fit en gemotiveerd tijdens én na de lockdown”, adviseert de organisatie.

Als het doorgaat wordt het de zevende editie van de gemoedelijke wijkloop in Assendorp, de 'AppRen-editie; van vorig jaar niet meegerekend..