Afbeelding
Foto: Erik-Jan Berends

Salland Motoren is weer goed op weg

Eigenaar Hans de Jong is sinds juli vorig jaar, samen met zijn vriendin Jolanda, weer volop in touw met Salland Motoren. Veel klanten kennen hem nog uit de periode van 2009 tot 2012 toen hij Triumph-dealer was in Zwolle.

En dat is mooi, want nu brengen de klanten van destijds hun motor voor onderhoud en reparatie weer naar De Jong, die overigens alle motormerken aankan. “Toch een mooie waardering dat je meteen weer dat vertrouwen krijgt”, zegt hij bescheiden. Een beetje ‘een zwak’ heeft hij nog wel voor Triumph. Voor dat merk en de driewielige Piaggio MP3 heeft hij alle exacte gereedschappen nog.

Ook voor het customizen van motoren draait De Jong zijn handen niet om. Om een motor heel persoonlijk te maken, is customizen dé oplossing. De Jong: “Het aanpassen van het stuur, lampen of spiegels, noem maar op. Er is ontzettend veel mogelijk.”

Een speciale voorkeur voor klussen heeft hij niet. “Het mooiste is als klanten tevreden de zaak verlaten. Zoals onlangs een klant zei: ‘Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar mijn motor rijdt ineens tien keer beter’. Kijk, daar doe ik het voor.”

Het uitlezen van motoren, onderhoud, reparaties, nieuwe banden, het controleren, vervangen en repareren van remmen en accu’s, het is allemaal mogelijk bij Salland Motoren. De wachttijd voor een onderhoudsbeurt is kort. “Ik kan snel schakelen”, belooft De Jong. Wie hem belt of mailt, is snel aan de beurt en kan gauw de weg weer op nu het motorseizoen weer begint.

Salland Motoren

Rudolf Dieselstraat 1-A

8013 NJ Zwolle

(038) 460 11 67

06-489 39 216

info@salland-motoren.nl