Afbeelding
Foto: Gemeente Zwolle

Inspreken over de Omgevingsvisie

ZWOLLE - De gemeenteraad heeft voor maandag 28 juni om 19.30 uur een inspreekmoment voor Zwollenaren over de Omgevingsvisie ‘Mijn Zwolle van morgen 2030’ georganiseerd.

Het college van burgemeester en wethouders heeft deze visie voor vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. De omgevingsvisie is een toekomstbeeld waarmee de gemeente Zwolle laat zien hoe de gemeente erover tien jaar uit kan zien. Dat toekomstbeeld gaat over de fysieke leefomgeving: alles dat we buiten zien en nodig is om te kunnen leven, wonen, werken, leren en ontspannen.
De Tour de Zwolle, een sessie van negen online bijeenkomsten, 122 zienswijzen op de ontwerp-omgevingsvisie en veel persoonlijke gesprekken met Zwollenaren hebben deze omgevingsvisie gevormd. Voordat de gemeenteraad over deze omgevingsvisie gaat besluiten is er op maandag 30 augustus een debat gepland.

Het inspreekmoment vindt plaats in een digitale vergaderomgeving. Er is hulp beschikbaar om het digitaal inspreken mogelijk te maken voor mensen die minder ervaring hebben met videobellen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 26 juni telefonisch: (038) 498 21 81 of via e-mail raadsgriffie@zwolle.nl. Meer informatie over de omgevingsvisie is te lezen op www.zwolle.nl/omgevingsvisie.