Afbeelding
Foto: Erik-Jan Berends

Rat Racer Customs maakt motoren topfit voor de zomer

De zomer is begonnen. Dat is ook te zien in de werkplaats van Rat Racer Customs, waar eigenaar Buddhi Adikari voor een aantal klanten motoren klaarmaakt voor de vakantieperiode.

Adikari beschikt over de nieuwste software voor het tunen en afstellen van de bikes. Als specialist van onder andere Harley Davidson-motoren mag hij originele onderdelen gebruiken van Zodiac, de leverancier van Harley. Goed om te weten, want er is daarnaast ook imitatie in omloop en veel liefhebbers hebben liever het origineel.

Rat Racer Customs is overigens een allround bedrijf. Adikari doet onderhoud, afstellen en reparaties van alle merken motoren variërend van oud tot jong gebruikt. Daaronder vallen dus ook moderne motoren van bijvoorbeeld de bekende Japanse merken, BMW en Ducati. Een goede zomerbeurt voor de motor maakt dat de berijder zorgeloos op vakantie kan. Voor de zomerbeurt loopt Adikari alle vloeistoffen, de banden en remmen na. Indien nodig stelt hij de motor af.

Specialiteit van Adikari is het volledig customizen van motoren. “Wat in mijn hoofd zit, kan ik bouwen. Ik vind het mooi een motor totaal te vernieuwen, waardoor de klant met een wauw-gevoel de zaak weer verlaat.” Maar ook voor revisie, onderhoud, reparaties of nieuwe banden, draait Adikari zijn hand niet voor om. Klanten kunnen in zijn garage ook terecht voor onderdelen en accessoires, vooral Duitse kwaliteitsmerken. Rat Racer Customs is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Zonder afspraak binnenlopen kan van 12.00 tot 14.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op de Facebookpagina.

Rat Racer Customs

Vechtstraat 87 A

8021 AV Zwolle

06-541 05 044