Landelijke brocante bij ’t Penninckhofje

HEINO - Bij ’t Penninckhofje aan de Lageweg 3 in het buitengebied van Heino wordt op 3, 4 en 5 september een landelijke brocante fair gehouden. Er worden spullen aangeboden door hoofdzakelijk lokale standhouders. 

Zij verkopen woonaccessoires, brocante, antiek, schilderijen, kleding, keramiek, papieren rozen, bijzondere kaarten, houtbewerking, tuinplanten, bloemsierkunst, Thaise handgemaakte producten, sieraden, kleding, wollen producten, hoeden en versnaperingen.
De fair is op alle drie dagen open van 10 tot 17 uur. Er wordt rekening gehouden met de (dan) geldende coronamaatregelen. Entree kost 3 euro voor volwassenen, kinderen gratis. Parkeren is gratis. Meer info: www.penninck-hofje.nl.

Zwaaisteen nodigt uit tot hand opsteken

ZWOLLE - Op Nationale Zwaaidag, donderdag 26 augustus 2021, worden er bij Dierenweide Dieze Oost en Stichting de Knuffelkonijntjes vier Zwaaistenen geplaatst.

Iedereen is welkom om tussen 15.30 uur en 17.00 uur te helpen bij het inkleuren van de Zwaaistenen. Ook kan er gekleurd worden voor een kleurwedstrijd door kinderen.
Een Zwaaisteen is een stoeptegel met een vrolijke zwaaihand die uitnodigt om oog te hebben voor elkaar. Dat kun je volgens de organisatie doen door regelmatig te zwaaien naar mensen die veel thuis zijn en door mensen te groeten die je tegenkomt op straat. Ter ere van de tweede verjaardag van Zwaaisteen biedt Travers Welzijn de dierenweide deze Zwaaistenen aan. Het is een ontmoetingsplek voor de buurt waarbij aandacht is voor elkaar. Daar past een Zwaaisteen volgens de organisatie goed bij.
Meer informatie: Marloes Markslag / Travers Oost (tel nr 06 22 94 32 62).