Stadkamer houdt weer Kennisfestival

ZWOLLE - Kennisfestival Inspireren is dit jaar weer live. Het betreft een evenement van Stadkamer speciaal voor (sport)verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijke en culturele organisaties die volop inspiratie kunnen ophalen en waarbij de aandacht wordt gelegd op ontwikkelen, vernieuwen, verbinden en ontmoeten.

Geïnteresseerden zijn op woensdagavond 3 november van 19.30 tot 22.00 uur welkom bij Stadkamer. Daar kunnen ze zich laten inspireren op het thema duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. De deelnemers gaan het hebben over groene energie, duurzame relaties bouwen met leden en een blik werpen op de toekomst van ieders vereniging. Ook is er een fondsenplein met diverse nationale en lokale fondsen en andere organisaties waar men financiën kan aanvragen of financiële middelen kan werven. Wie op zoek is naar nieuwe netwerken, contacten en een inspirerende avond kan zich gratis aanmelden via
www.inspirereniszwolle.nl.

Inspireren is…. begint op 3 november om 19.30 uur. De avond begint met een plenaire opening en een presentatie op het hoofdpodium. Dit keer verzorgt Hans van Egdom van Back2Basic de presentatie. Hij spreekt over een verbindende samenleving en de kracht van verenigen en gaat in op betrokkenheid door onderlinge verbondenheid. Wie na deze presentatie nog meer wil weten, kan ook naar een inspiratiesessie van Van Egdom. Er staan meer inspiratiesessies op het programma. Bijvoorbeeld voor wie meer wil weten over de mogelijkheden met zonne-energie, maar ook voor wie juist meer informatie wenst over het opzetten van duurzame maatschappelijke projecten en de kracht van de partner van de toekomst. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten op het Ontmoetingsplein.

Aanmelden kan via de website www.inspirereniszwolle.nl. Inspireren is.., is een ontmoetingsplek voor verenigingen en maatschappelijke organisaties die kennis willen halen en brengen, maar ook geïnspireerd willen worden. Inspireren is…..is georganiseerd door ZwolleDoet!, Stadkamer en SportService Zwolle.