Afbeelding
Foto: Eigen foto

Bas Autowas viert dertigjarig bestaan met aantrekkelijke voordeelactie

Robbert van Boven begon in 1991 een autowasstraat in de wijk Boswinkel in Enschede: de Boswinkel Autowas Service. Bas Autowas was geboren. Het dertigjarige bestaan van de onderneming, die nu twee wasstraten in Zwolle telt, wordt in november gevierd met aantrekkelijke kortingsacties.

De hele maand betalen klanten voor Bas Beste, het meest uitgebreide wasprogramma, 12,50 euro in plaats van 19,50 euro. De Combideal, Bas Beste inclusief binnenreiniging, kost deze maand slechts 29,50 euro in plaats van 36,50 euro. Wie de auto laat wassen, krijgt bovendien een mooie sleutelhanger, zo lang de voorraad strekt.

Bas Autowas opende in 1996 aan de Wilhelm Röntgenstraat en later een tweede vestiging aan de Punterweg in Westenholte. Na het plotselinge overlijden van Robbert van Boven in 2015 zette zoon Maarten met steun van zijn familie de onderneming met trots en passie voort. Hiermee realiseerden zij binnen vijf jaar de droom van hun vader en bouwden de onderneming uit met hypermoderne wasstraten.

Vorig jaar werd de vestiging in Zwolle-Zuid omgetoverd tot een duurzame XL-vestiging met een dak vol zonnepanelen. Klanten kunnen er sindsdien terecht voor diverse wasprogramma’s en de complete binnen reiniging van hun auto’s. Het serviceplein biedt ze de ruimte hun voertuig overdekt te stofzuigen. Onlangs is ook de vestiging in Westenholte gemoderniseerd en zijn ook daar alle wasprogramma’s beschikbaar. “We verkopen nu een beleving; het totaalplaatje moet kloppen”, besluit Maarten van Boven trots.

Dit is een Partnerbijdrage van: 

Bas Autowas XL

Wilhelm Röntgenstraat 1

8013 NE Zwolle

(038) 465 92 54

www.basautowas.nl

Bas Autowas

Punterweg 9A

8042 PB Zwolle