PEC feestdagenpakket voor eenzame ouderen

ZWOLLE - PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een mooi feestdagenpakket. De pakketten zijn bedoeld voor alleenstaande ouderen die nog op zichzelf wonen. Iemand aanmelden kan tot maandag 13 december.

De actie is weer opgezet met Schuttelaar Wijnen & Geschenken. Met in achtneming van de coronamaatregelen gaat PEC Zwolle United in de laatste week van 2021 op pad om ouderen te verrassen met een mooi feestdagenpakket. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de wijde regio. 

Wie iemand ken die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket kan contact opnemen. De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Iemand nomineren kan online door een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/feestdagenpakket

Vermeld op dit formulier waarom juist deze persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien de organisatie opnieuw veel aanmeldingen verwacht.