Afbeelding
Eigen foto

Dino wasweken bij Bas Autowas XL aan de Wilhelm Röntgenstraat

ZWOLLE - De auto wassen bij Bas Autowas XL aan de Wilhelm Röntgenstraat 1 is spannend in maart: Er zijn de hele maand dinosauriërs van Dinoland. "De wasstraat is met twintig dino's omgetoverd in een klein Dinoland", vertelt Charmaine van Boven van Lawick van Bas Autowas. 

De actie is opgezet in samenwerking met Dinoland, het themapark over dinosauriërs aan de Willemsvaart. Het speel- en doepark heeft een binnen- en buitenomgeving met speeltuigen en nagebouwde dino's. 

Maar een deel van de dino's is nu dus te zien terwijl de auto wordt gewassen. "De klanten kunnen genieten van de dino's, vooral voor kinderen is het natuurlijk leuk. Er zitten ook wat enge dino's bij, maar kinderen kijken daar wel doorheen. We horen ze tegen elkaar zeggen dat ze de volgende dag wel weer willen."

Maar de actie is niet alleen leuk voor dino-fans. Ook de niet-dino-fans kunnen het waarderen. "We krijgen leuke reacties." 

In Bas Autowas XL aan de Röntgenstraat staan ruim twintig dinosaurussen. "Sommige staan normaal in Dinoland maar anderen komen uit de opslag."

Dinoland, gaat na de winterstop op vrijdag 1 april weer open. 

Klanten van Bas Autowas XL aan de Röntgenstraat kunnen hun e-mailadres achterlaten en krijgen dan 10 procent korting op hun bezoek aan Dinoland. "En ze maken kans op een van de honderd gratis kaartjes." 

De Dino's zijn er tot 31 maart 2022. Zie ook basautowas.nl.