Regio Zwolle uit op revanche tegen koploper Team22

VOLLEYBAL - De maand maart is halverwege en de volleybalsters van Regio Zwolle maken zich op voor maar liefst vijf competitiewedstrijden tot en met 2 april. Vanavond kan er meteen revanche genomen worden op Team22 afkomstig van Papendal. Tegen dat teams met louter fullprofs, ging het Zwolse team zaterdag thuis hard onderuit: 0-3 (21-25, 17-25 en 17-25).
De uitwedstrijd in Ede begint vanavond om 20.00 uur. Zaterdag en woensdag volgen thuisduels tegen Set Up'65 en Eurosped.

Vrouwen PEC
winnen op valreep

PEC ZWOLLE - Komend weekend heeft PEC Zwolle Vrouwen geen officieel programma. De ploeg van Joran Pot kan dus een week langer genieten van de zege van afgelopen zondag. In Rotterdam werd Excelsior Rotterdam in blessuretijd verslagen (1-2). Amy Banarsie, Surinaams international sinds kort, schoot haar ploeg naar de zege. Ondanks deze zege blijft PEC Zwolle Vrouwen staan op plaats zes. Vrijdag 25 maart komt vv Alkmaar naar Zwolle. 

SWOL 1894 bekert
tegen UZSC 3

WATERPOLO - Dames 1 van SWOL 1894 bereikte onlangs de halve finale van de ManMeer!-Cup. Inmiddels is bekend dat het Utrechtse UZSC 3, de eerste tegenstander is. Die wedstrijd is zondag 20 maart om 18.30 uur in Zwolle. Er wordt gespeeld in een poulesysteem. Ook UZSC2 en ZVL-1886 Center Da2 maken deel uit van de poule.

CSV'28 zit ineens
zonder bestuur

AMATEURVOETBAL - "De toekomst en continuïteit van onze club staat op het spel. Daarom een oproep om aanwezig te zijn bij deze algemene ledenvergadering om jouw stem te laten horen", schrijft Erkan Kara, penningmeester van CSV'28 op de website. Demissionair bestuurslid in dit geval, want het huidige bestuur verklaarde zich solidair met voorzitter Chris Smit, die onlangs opstapte na kritiek van een groepje CSV'ers, dat niet mee wil in de veranderingen van de club.
Dat houdt in dat de vereniging met ruim 1100 leden nu geen bestuur meer heeft. Een groot aantal van die leden heeft aangegeven dat het huidige bestuur moet blijven en dat het Smit graag terug zien komen. Eén en ander wordt duidelijk op maandag 28 maart, wanneer de algemene ledenvergadering wordt gehouden.