Druk programma Regio Zwolle

VOLLEYBAL - Het blijven drukke tijden voor de volleybalsters van Regio Zwolle. Woensdag (vanavond) staat om 20.00 uur het thuisduel tegen Eurosped op het programma. Zaterdag in Capelle aan den IJssel is Laudame Financials de tegenstander en op zaterdag 2 april is de uitwedstrijd in en tegen Sliedrecht.

Daarnaast moet nog een datum worden gevonden voor de inhaalontmoeting tegen Arbo Rotterdam Fast. Afgelopen zaterdag won de ploeg van coach Eric Meijer met 3-1 van Set-Up'65, waardoor Regio Zwolle terug te vinden is op de vijfde plaats op de ranglijst.

PEC Vrouwen
ontvangen Alkmaar

PEC ZWOLLE - Na de halve finales om de TOTO KNVB beker, waarin PEC Zwolle Vrouwen niet actief was, spelen de Zwolse Vrouwen vrijdag om 19.30 uur thuis tegen vv Alkmaar. Een directe concurrent voor de ploeg van trainer Joran Pot, al is het verschil in punten nog aanzienlijk, namelijk zes.

In verband met oefeninterlands, komt PEC Zwolle dit weekend niet in actie in competitieverband. Zaterdag ging de uitontmoeting tegen FC Twente met 1-0 verloren. PEC Zwolle heeft nog zeven duels te gaan om degradatie te ontlopen. Er zijn nog thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles, AZ, FC Utrecht en PSV. Uitduels zijn er tegen RKC, Ajax en Sparta.

Karateka's in actie
Open Pepper Cup

KARATE - Nadat het karate-evenement in 2021 niet door kon gaan, is het zondag 27 maart dan weer zover. De vierde editie van de Open Pepper Cup, een internationaal toernooi onder auspiciƫn van de Karate-do Bond Nederland. Er wordt in het Landstede Sportcentrum in Zwolle gestreden door de jeugd, kadetten, junioren en senioren. Tijdens de vorige edities deden zo'n driehonderd deelnemers van meer dan dertig verschillende clubs mee aan de Open Pepper Cup.

HV Zwolle maakt
zich op voor
belangrijk duel

HANDBAL - De handbaldames van HV Zwolle spelen zaterdag om 19.00 uur het uitduel tegen Plus Severijn/Heeten DS1. Afgelopen week werd kansloos verloren van Tabak Installatietechn /D.O.S. De koploper was met 35-11 te sterk. Op zondag 3 april staat de Zwolse handbalsters een belangrijk duel te wachten in de onderste regionen. Dan komt HVZ-Vivendi naar de WRZV-hallen.