Vier broers treden met 4B2M op in Hedon

ZWOLLE - Vier broers en twee moeders, daarvoor staat 4B2M. En niet zomaar de minste broers, allemaal muzikaal en ‘normaal’ spelen ze in bands als De Staat, Go Back To The Zoo, St. Tropez en Jo Goes Hunting. 

Voor dit project gaat ze samen met elkaar op tour. Op vrijdag 25 maart staat deze band voor een optreden in Hedon. De kaartverkoop voor het optreden is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwollle.nl of bij Plato. De band wist met 'This Is Happening' al een aardige hit te scoren op radiozender KINK. Zelf omschrijven ze het als volgt: 4B2M: Sounds like a designer drug. De bandnaam mag dan klinken als een synthetisch stofje, het is de muziek zelf die je in hogere sferen brengt. 

Voorspeeldag door leerlingen
Dubbelgreep

ZWOLLE - leerlingen van Docentencollectief Dubbelgreep treden zaterdag 26 maart op in de Doopsgezinde kerk aan de Wolweverstraat 9.

De Dubbelgreep Muziekdag begint om 10.30 uur met een muzikaal uur dat wordt verzorgd door zangers. Om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur zijn er drie verschillende pianosessies te beluisteren. De dag wordt vanaf 20.15 uur afgesloten met een voorspeelavond voor volwassenen. 

Hier zullen verschillende instrumentalisten en zangers muziek laten horen uit diverse stijlperiodes.