Klankmeditatie voor ontspanning in Theodorakapel

ZWOLLE - Judith van Drooge (Inner Touch Tai Chi) en Gerrit Snellenburg (Klankresonantie Zwolle) houden vrijdag 1 april een klankmeditatie in de Theodorakapel. 

Door middel van antieke en therapeutische klankschalen, gong, trom, stem, regenmakers en meer bieden ze de gasten de mogelijkheid om tot totale ontspanning te komen.

Ze beginnen met enkele simpele chi kung- en ademhalingsoefeningen om de waan van de dag achter je te laten. Hierna volgt een geleide meditatie en als als de gasten volledig in zichzelf zijn thuisgekomen gaan ze 'op reis'. Met de verschillende instrumenten kunnen ze lekker wegglijden op de klanken en een diepe ontspanning ervaren. 

Judith en Gerrit Wij zullen rond lopen met de diverse instrumenten, zodat de deelnemers de resonantie nog beter gewaar kunnen worden en deze hun lijf echt zal beroeren.

De inloop met gratis thee is vanaf 19.15 uur, deuren sluiten om 19.30 uur. Eindtijd circa 21.30 uur

Locatie: Theodora Kapel, aan de Theodorahof 20 (naast de Rabobank aan de Willemskade) Zwolle (www.theodorakapel.nl)

Prijs voor deelname is 25 euro contant of pin aan de deur Neem eventueel zelf een matje, dekentje, kussentje mee. Aanmelden is noodzakelijk en kan via judith@inner-touch.nl of info@klankresonantie.nl