Speeddate in de Dominicanenkerk

ZWOLLE - Ontmoeten en verbinden zijn sleutelwoorden in kerken. Het vernieuwde Kloosterteam en bestuur van het Dominicanenklooster aan de Assendorperstraat willen Zwollenaren graag leren kennen – omgekeerd is dat misschien ook zo.

Op zaterdagmiddag 2 april wordt daarom een ‘speeddate’ georganiseerd in de Dominicanenkerk. Overal verspreid zullen aangeklede tafeltjes staan. Bij elk tafeltje zal iemand van het bestuur of van het kloosterteam zitten met twee lege stoelen voor wie kennis wil maken. Loop binnen, schuif aan, vraag of vertel wat je wilt, en maak na vijf minuten weer plaats voor een ander. 

Speeddaten kan zaterdag 2 april van 14.00 tot 16.00 uur.

Amnesty
schrijfwake

ZWOLLE - Tijdens witte donderdag is er in de Christelijke traditie aandacht voor het lijden in de wereld. Tijdens de viering wordt er "blijf bij mij en waak met mij" gezongen en dat waken kun je nu ook doen door te schrijven tegen onrecht. 

‘s Middags en ‘s avond is er de mogelijkheid om met Amnesty International Zwolle samen brieven te schrijven voor politiek gevangenen in de wereld. De schrijfinloop is van 13.30 tot 16.30 uur, de witte donderdagviering van 19.00 tot 20.00 uur en de schrijfwake van 20.30 tot 00.00 uur.

Meer informatie via kloosterzwolle.nl/programma