Cursus intuïtieve ontwikkeling

ZWOLLE - Marjolein van der Burgt van praktijk Levensverbinding begint vrijdag 8 april om 19.30 uur met een cursus intuïtieve ontwikkeling. De cursus beslaat zeven avonden. 

De cursus is bedoeld voor wie beter wil leren luisteren naar de eigen  intuïtie zodat ze makkelijker keuzes kunnen maken en zichzelf beter leren kennen. Marjolein van der Burgt is holistisch therapeut. Ze is in 2016 gestart met praktijk Levensverbinding in Zwolle om mensen te helpen bij lichamelijke en psychische klachten. Voor meer informatie en aanmelden: www.levensverbinding.nl/cursus-intuitieve-ontwikkeling/

Gastlessen
Bulgaarse dans

ZWOLLE - Lekker dansen op Bulgaarse muziek. Dat kan op de dinsdagen 5, 12, 19 en 26 april. Debka houdt dan gastlessen onder leiding van dansdocente Bianca de Jong.

Het eerste uur is voor half-gevorderden (19.45 uur) en het tweede uur is voor de gevorderden (21.00 uur). De kosten voor deelname zijn 5 euro per uur. De lessen worden gehouden in De Bolder aan De Dobbe 29. Aanmelden bij Titia Hoitsma via titiahoitsma@gmail.com.