Hammers uit op revanche

BASKETBAL – In het Belgische Bergen treedt Landstede Hammers zaterdag aan tegen Belfius Mons-Hainaut. De aanvang is 20.30 uur. Het is de return van de ontmoeting die zondag in Zwolle werd gespeeld en waarbij Landstede net aan het kortste einde trok. Ondanks een sterke eindsprint werd het uiteindelijk 85-86. Het betekende voor de ploeg van coach Herman van den Belt wel de vijfde nederlaag in de BNXT League tot nu toe.

Topduel voor
SWOL 1894

WATERPOLO – Dames 1 van Swol 1894 speelt vanavond een topduel tegen HBW Dames 1 in Bilthoven. De Zwolse waterpolosters staan fier aan kop in de eerste divisie en treffen nu de nummer twee. De aanvang van het duel is 19.15 uur. Beide teams zijn nog ongeslagen, Swol 1894 heeft tien gespeeld, tien gewonnen. HBW speelde negen duels en won zevenmaal.

Regio Zwolle
moet nog even
afwachten

VOLLEYBAL - De 3-0 nederlaag zaterdag tegen landskampioen Sliedrecht Sport deed er niet meer toe. De volleybalsters van Regio Zwolle maken zich als nummer drie op voor de play-offs. De eerste tegenstander wordt deze week pas bekend en komt uit het rijtje VCN, Utrecht, Peelpush of FAST. Dat komt omdat woensdag en donderdag nog twee afsluitende competitiewedstrijden gespeeld worden.