Van links af Sonja, Jeffrey, Heleen en Marinka.
Van links af Sonja, Jeffrey, Heleen en Marinka. Eigen foto

Pubkoor in Zuijdt gaat weer zingen

ZWOLLE – In Grandcafé Zuijdt gaat het PubKoor weer zingen. Net als voor corona kunnen bezoekers met een biertje, wijntje of een kopje thee in de hand een bekend popliedje driestemmig instuderen. Dat gebeurt onder leiding van drie zangeressen en een gitarist.

“Voor corona zongen we met ruim 150 mensen de longen uit ons lijf”, zegt Marinka van Zwieten, één van de initiatiefnemers. “De schwung zat er goed in en het was schitterend om te zien dat zoveel mensen blij werden van samen zingen. Noodgedwongen hebben we ruim twee jaar moeten wachten maar nu gaat het dan weer gebeuren. We gaan weer samen zingen en plezier maken met een nieuw liedje”. 

Samen met Heleen Greeve, Sonja Boot en Jeffrey Timmerman organiseert Marinka op donderdag 14 april het eerstvolgende PubKoor, bij Grandcafé Zuijdt aan de Ministerlaan.
Iedereen die van zingen én van gezelligheid houdt, kan meedoen. "Met de nodige entertainment studeren we het liedje binnen een uur in en daarna nemen we het op voor een filmpje op youtube”. Deelnemers hoeven geen koorervaring te hebben en de avond is gratis toegankelijk voor jong en oud.
Het zingen begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Grandcafé Zuijdt, Ministerlaan 254. Marinka: "We verwachten een grote opkomst en daarom is het noodzakelijk om je aan te melden bij Grandcafé Zuijdt.  Dat kan via contact@grandcafezuijdt.nl of 038 - 3033364.