The Passion op plein voor Sionskerk

ZWOLLE - Bij de Sionskerk aan de Glanerbeek wordt donderdag 14 april vanaf 18.00 uur The Passion gehouden. 

Op het kerkplein van de Sionskerk komt een groot kruis te liggen. Bezoekers kunnen er gewoon even stil worden, zelf een kaarsje aansteken en op het kruis kunt zetten, misschien met een gebed, vraag of wens. Er is muziek, en ook iets te eten en te drinken. Om 18.45 wordt het kruis de kerk in gedragen. Iedereen kan meelopen. Speciaal voor kinderen is er een dienst van 19.00 tot 19.30 uur.

Technofeest in
Buitensoos: Eastern Stream

ZWOLLE - Een groep vrienden met jarenlange ervaring als dj en passie voor techno houden zaterdag 16 april samen met Buro Ruis hun eerste grote evenement. Dat gebeurt in De Nieuwe Buitensociƫteit. Op dit feest heeft ook een livestream met interactieve livechat.

Het initiatief is ontstaan op zaterdag 3 april vorig jaar, in het paasweekend middenin de harde lockdown. Vanuit Kampen maakten ze een livestream van 3 dj's (Soma Cruz, Jarno en Lady J) onder de naam Eastern Stream. Er werd veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de livesets, het licht, geluid en de livechat. Al snel werd er contact gelegd tussen Buro Ruis en Eastern Stream. 

Kaarten zijn verkrijgbaar www.buroruis.nl