Gratis kennismaken met biodanza in De Bazuin

ZWOLLE – Tijdens de Nationale Biodanzaweek is er vrijdag 22 april van 10.00 tot 12.00 uur een gratis te volgens kennismakingsles in de Bazuin aan de Jupiterstraat 8a.

De week wordt ieder jaar georganiseerd ter ere van de verjaardag van de in 2010 overleden Rolando Toro. Rolando is de grondlegger van het systeem biodanza. Bij biodanza worden dansen, muziek en onderling contact worden ingezet als middel om intense, positieve belevingen op te roepen. 

Opgave is mogelijk via creaheart.nl@gmail.com. Meer informatie over biodanza is te vinden op www.creaheart.nl.

Try-out van
Theatergroep
Wanrooy in De Enk

ZWOLLE - Theatergroep Wanrooy heeft zaterdag 16 april een try-out in in wijkcentrum De Enk op het Assendorperplein. De zaal gaat om 20.00 uur open en de aanvang is 20.30 uur. Entree gratis.

De Zwolse tekstdichter, auteur en componist Ronald Wanrooy ziet zich meer als een zingende verteller dan als een vertellende zanger, die met zijn kenmerkende rauwe stem zijn liedjes ten gehore brengt voor wie ze maar wil horen. Wanrooy snijdt grote thema's zoals de liefde, religie en verlies aan in een chansonachtige stijl, maar brengt ook woorden van hoop en liefde.