Glasatelier Zwolle geeft diverse glasfusingworkshops.
Glasatelier Zwolle geeft diverse glasfusingworkshops. Eigen foto

Glasatelier verhuist naar creatieve broedplaatsen

ZWOLLE - Glasatelier Zwolle heeft vanaf 1 april nóg meer ruimte voor creatieve workshops op een nieuwe locatie. Het glasbedrijf verhuist naar de Esdoornstraat 3 in Zwolle, één van de creatieve broedplaatsen van CoZwolle. Op deze nieuwe locatie is een extra ruime workshopruimte, ideaal voor ontmoetingen en creativiteit.

Eigenaresse Simone Guezen is blij met de verhuizing van het atelier. "Na een periode aan de Grote Voort 8-10, een van de andere creatieve broedplaatsen van CoZwolle, kwam de kans voorbij om naar de Esdoornstraat te verhuizen", vertelt ze. 

"De Esdoornstraat 3 is een geweldig leuke creatieve plek met een prachtige workshopruimte, ideaal voor de glasworkshops die ik geef. Ik ben blij dat CoZwolle, als verhuurder, goed met ondernemers meedenkt over een bedrijfsruimte die het beste past bij de activiteiten." 

Glasatelier Zwolle geeft diverse glasfusingworkshops. Glasfusing is een kunsttechniek waarbij gekleurd glas wordt samengesmolten in een glasoven. De glasworkshops zijn voor jong en oud, voor starters en gevorderden. 

Meer informatie is te vinden op www.glasatelierzwolle.nl.