Expositie Marko de Kok en Jules van Hulst in CW12

ZWOLLE - Kunstenaars Marko de Kok en Jules van Hulst van CW12 aan de Curieweg 12 hebben in het weekend van vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 april een expositie in.

Onder de naam Dont/Do it confronteren de kijker met rigoureuze keuzes in het opdelen van ruimte, stellige en billboard-achtige teksten, de beperkingen van bewegingsvrijheid en de rol van de toeschouwer daarbij.

Te zien zijn lichtobjecten, een kinetische video-installatie, modulatie van de fysieke omgeving en ook een kleine maar oneindige performance. Het tentoongestelde werk is een combinatie van bestaand en voor de gelegenheid geassembleerd ruimtelijk werk.

De opening is vrijdag om 20.00 uur met dj Tamme. Openingstijden zaterdag en zondag zijn van 11.00 tot 17.00 uur.  Zie ook www.cw12.nl.

Lezing over Mens en techniek in Filosofisch Café

ZWOLLE - Een prachtig verbond tussen mens en techniek?

Over deze vraag spreekt Marcus Popkema, op dinsdag 26 april in het Filosofisch Café Zwolle. Deze wordt gehouden in Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1A. Aanvang 19.30 uur. Entree: 7,50 euro (3,50 voor smalle beurzen, studenten en jeugd). Graag opgave en betaling via filocafezwolle.nl