Overijssels Kamerkoor bezingt ‘La belle saizon’

ZWOLLE - het Overijssels Kamerkoor geeft twee lenteconcerten met als titel Met als titel ‘La belle saizon’.

Het koor zingt over vogels: onder leiding van dirigent Eugène van Boheemen komen van diverse componisten nachtegalen, kraaien, zwanen en eenden langs. Ook andere opgewekte klanken over de lente door de eeuwen heen zijn te beluisteren.

De concerten zijn op vrijdag 22 april in de kerk van Windesheim aan de Dorpsstraat, en op zaterdag 23 april in de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat.

Beide concerten beginnen om 20.00 uur. Kaarten voor de lenteconcerten zijn verkrijgbaar via de website (www.overijsselskamerkoor.nl) of aan de deur, en kosten 15 euro. 

Wie online bestelt krijgt 2,50 euro korting.

Belastingdienst helpt Zwollenaren bij aangifte

ZWOLLE - Zwollenaren kunnen tot 1 mei bij de Belastingdienst aan de Burgemeester Drijbersingel 27 terecht voor hulp bij hun belastingaangifte.

Na het maken van een afspraak helpen medewerkers van de Belastingdienst op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij de belastingaangifte. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten in uw belastingaangifte gaat of over het invullen van een formulier.

Een afspraak maken kan via de BelastingTelefoon: (0800 - 0543, gratis). Deze is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Zie ook belastingdienst.nl/contact