Tweede paasdag lentewandeling Vreugderijkerwaard

ZWOLLE - Natuurmonumenten houdt tweede paasdag, maandag 18 april, een wandeling door de Vreugderijkerwaard. De wandeling, van 5 kilometer, staat onder leiding van een boswachter en duurt van 10.00 12.00 uur. 

De eerste bloemen staan in bloei zoals; speenkruid, watermunt en gele lis. De boswachter kent de Vreugderijkerwaard op zijn duimpje en neemt de wandelaars mee naar het bijzondere rivierduin langs de IJssel. Kosten voor niet-leden van Natuurmonumenten zijn 10 euro. Kaarten zijn te koop via www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/vreugderijkerwaard . De excursie begint bij De Vreugdehoeve aan de Zalkerveerweg 20.

Jaarlijkse
vlooienmarkt bij Blazende Veiligheid

ZWOLLE - De ontspanningsvereniging van de NS, De Blazende Veiligheid, houdt weer de jaarlijkse vlooienmarktop de zaterdag voor Pasen. Dat is dit jaar op 16 april.

De markt aan de Deventerstraatweg 28 begint om 9.00 en duurt tot 14.00 uur. De entree is gratis. Mensen die hun spulletjes aan de mens willen brengen kunnen een tafel huren, voor niet-leden kost dat 10 euro. De vlooienmarkt wordt binnen gehouden. Er is volop parkeergelegenheid achter de Bristol, een stukje verderop aan de Deventerstraatweg. Meer info via 06 - 168 878 36 of bert@bertklaassen.nl