Spirituele proeverij bij in Concept Store Zuiver Geluk

ZWOLLE - Concept Store Zuiver Geluk aan de Sassenstraat houdt zondag 24 april van 12.00 uur tot 17.00 uur een spirituele proeverij.

Bezoekers maken kennis met allerlei aspecten op het spirituele, intuïtieve en holistische vlak. De partners die werkzaam zijn bij Zuiver Geluk bieden op deze dag de volgende sessies van maximaal 15 minuten aan. Geraldine kijkt als hypnotherapeut naar je onderbewuste. Diny is medium en maakt met waskaarten inzichtelijk waar je kwaliteiten liggen en de punten waar je aan mag werken. Tarotiste verzorgt een korte tarotreading aangevuld met orakelkaarten. Anita verzorgt de quantumresponse stenentest of voert een chakra balancering uit. En Renate geeft een energielezing. Dit is een praktische manier om antwoorden te ontvangen en helderheid over een bepaalde situatie te krijgen. 

Voor 30 euro kunnen drie sessies worden gevolgd, twee naar keuze en één die de organisatie toewijst. 

Activiteiten van
Stichting 'Als
kanker je raakt'

ZWOLLE - De stichting 'Als kanker je raakt' houdt zaterdag 23 april van 10.30 tot 15.30 uur een ontmoetingsdag in de Verrijzeniskerk aan de Bachlaan 150. 

Deze dag is bedoeld voor alle doelgroepen: voor mensen met kanker en hun naasten en voor nabestaanden die een dierbare hebben verloren. In de ochtend zullen Marnella Vlasblom en Marinus van den Berg spreken. In het middagprogramma wordt er voor elke doelgroep een workshop georganiseerd. Voor koffie, thee en een heerlijke lunch wordt gezorgd. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door familie Ploeg. 

Kosten voor deelname zijn 15 euro. Opgeven via www.alskankerjeraakt.nl.

Deltion Repair
Café wekelijks
geopend

ZWOLLE - Waarom kapotte apparaten, kleding of andere spullen weggooien terwijl ze gerepareerd kunnen worden? 

Iedere dinsdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur zitten de vrijwilligers van het Deltion Repair Café klaar om kapotte spullen van wijkbewoners, medewerkers en studenten te repareren. Naast het repareren van kapotte spullen is het sinds kort ook mogelijk om kleding en ander textiel te laten herstellen. Ook het herstellen van houten voorwerpen wil het café verder uitbreiden. 

De vakmensen van het Repair Café zijn oud-medewerkers van Deltion. “Zij vinden het leuk om bij de school betrokken te blijven en op deze manier iets bij te dragen aan een duurzame samenleving”, vertelt coördinator Arie Koning. 

Het Repair Café Deltion is iedere dinsdag tussen 9.00 en 12.00 uur geopend voor iedereen. Voor medewerkers en studenten, maar zeker ook voor de bewoners van Holtenbroek en omgeving.

Meer informatie via www.deltion.nl/repaircafe, repaircafé@deltion.nl of 038- 850 35 30.