COC Zwolle bestaat 45 jaar: Bingo in de Enk

ZWOLLE - COC Zwolle, de Zwolse belangenvereniging voor lhbti+ in en rond Zwolle, bestaat 45 jaar en dat wordt gevierd. In wijkcentrum de Enk aan het Assendorperplein wordt op vrijdag 22 april de beroemde COC Bingo gehouden.

Wat ooit begon als een grap is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. Met een vette knipoog en veel humor maken de Zwolse dragqueens Noa Valentina en Miss Diva Shania er een hilarisch gebeuren van. Het enige serieuze onderdeel zijn de prijzen. Aanvang 20.00 uur inloop vanaf 19.30 uur.  

Spirituele proeverij bij in Concept Store Zuiver Geluk

ZWOLLE - Concept Store Zuiver Geluk aan de Sassenstraat houdt zondag 24 april van 12.00 uur tot 17.00 uur een spirituele proeverij.

Bezoekers maken kennis met allerlei aspecten op het spirituele, intuïtieve en holistische vlak. De partners die werkzaam zijn bij Zuiver Geluk bieden op deze dag de volgende sessies van maximaal 15 minuten aan. Geraldine kijkt als hypnotherapeut naar je onderbewuste. Diny is medium en maakt met waskaarten. Tarotiste verzorgt een korte tarotreading. Anita verzorgt de quantumresponse. En Renate geeft een energielezing. Voor 30 euro kunnen drie sessies worden gevolgd, twee naar keuze en één die de organisatie toewijst.