Barokkoor zoekt stemmen voor uitvoering

ZWOLLE - Het Barokkoor Zwolle is een enthousiast klein ensemble dat gespecialiseerd is in het, meestal zonder begeleiding, zingen van oude, vaak polyfone, muziek. Op het programma staan drie- en vierstemmige koorwerken uit de 16e tot 18e eeuw.

Het koor wil op zaterdag 11 juni een openbare uitvoering te geven in de Waalse kerk aan de Schoutenstraat. Op het programma staat driestemmige muziek uit de 16e en 17e eeuw van Sermisy, Schein, Sweelinck en Morley. Direct meedoen op projectbasis is mogelijk. Het Barokkoor repeteert op dinsdag vanaf 19.45 uur bij leden thuis. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro. Meer informatie via 06- 225 774 40 (Whatsapp of telefoon) of via barokkoor@gmail.com. Zie ook barokkoor.nl. 

Alzheimer Café
in wijkcentrum De Pol

ZWOLLE – In Wijkcentrum De Pol, Gelijkheid 1 wordt dinsdag 17 mei om 19.30 uur weer een Alzheimer Café gehouden.

Het Sociale Wijkteam geeft dan uitleg over de mogelijkheden in ondersteuning en dagbesteding vanuit de Wmo. Er is gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast is de avond bedoeld om als lotgenoten samen te komen, contact te maken en elkaar te steunen. Het Alzheimer Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met dementie of voor hen die met dementie te maken hebben.