Barokkoor zoekt leden voor project in Waalse kerk

ZWOLLE - Het Barokkoor Zwolle is een enthousiast klein ensemble dat gespecialiseerd is in het, meestal zonder begeleiding, zingen van oude, vaak polyfone, muziek. Op het programma staan drie- en vierstemmige koorwerken uit de 16e tot 18e eeuw.

Het koor wil op zaterdag 11 juni een openbare uitvoering te geven in de Waalse kerk aan de Schoutenstraat. Op het programma staat driestemmige muziek uit de 16e en 17e eeuw van Sermisy, Schein, Sweelinck en Morley. Het is mogelijk hier per direct op projectbasis aan mee te doen. Het Barokkoor repeteert op dinsdagavond vanaf 19.45 uur bij leden thuis. Het inschrijfgeld bedraagt 25 euro. Aanmelden en meer informatie via 06- 225 774 40 (Whatsapp of telefoon) of via barokkoor@gmail.com. Zie ook barokkoor.nl. 

Wereld Tai Chi Dag in Park De
Wezenlanden

ZWOLLE - Wereld Tai Chi Dag op zaterdag 30 april wordt in Zwolle gevierd in Park de Wezenlanden.

Van 11.00 tot 14.00 uur is er vrije inloop met tal van demonstraties en lessen. Dit jaar zijn er geen kraampjes. Het Parkpaviljoen is open voor koffie en thee en om naar de wc te gaan. Tai chi is een Chinese bewegingskunst die zijn oorsprong vindt als zelfverdedigingskunst. Zie voor het programma www.wereldtaichidag.nl.