Kleedjesmarkt, spelletjes, theater en meer op Oranjepret in Eekhout

ZWOLLE - Op Koningsdag (woensdag 27 april) is er voor de negende keer Oranjepret in park Eekhout.

Ook dit jaar heeft Stichting Oranjepret een gratis toegankelijk programma met allerlei activiteiten voor kinderen. Het officiële programma wordt om 12.00 uur geopend met een wervelend en muzikaal optreden.

Vanaf 11.00 uur kunnen kinderen met hun eigen waar in het park terecht voor de kleedjesmarkt. Vanaf 12.30 zijn er optredens en workshops in het park en de aangrenzende dierenweide met onder andere de voorstelling ‘Golfje zoekt de zee’ door KRIJT. 

Verder is er poppentheater van Trollemor, zijn er de circusspelen van Grote Broer en kunnen kinderen zich laten verbazen door de goochelacts van Magic John. Houd ook de website in de gaten voor het complete programma en de tijden: www.parkeekhout.nl/oranjepret.

Oranjepret is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement voor jonge gezinnen in Zwolle en omstreken. Het stadspark is overzichtelijk en ligt net buiten de drukte van de binnenstad. 

De gemoedelijke sfeer, het gevarieerde activiteitenaanbod, diverse zitplekken om even te relaxen en lekkere hapjes en drankjes maken Oranjepret tot een waar familiefeest.

De organisatie zoekt nog vrijwilligers. Aanmelden via oranjepret@gmail.com.