Afbeelding
Foto: Erik-Jan Berends

Veilig op zomervakantie met Salland Motoren

Veilig op vakantie met de motor: Door Salland Motoren kan het. Hans de Jong van Salland Motoren zorgt voor een check-up zodat de staat van de motor een fijne vakantie niet in de weg staat. “De zomerbeurt is een algehele check-up”, zegt hij.

Salland Motoren is sinds bijna twee jaar weer gevestigd op het oude adres aan de Rudolf Dieselstraat 1a. Jarenlang was Hans de Jong met zijn zaak dealer van merken als Triumph, Piaggio en Vespa. Nadat hij zijn oude ruimte weer kon huren, heeft hij geen dealerschap meer, maar doet hij alleen onderhoud, reparaties en verbouw van motoren. Deze aspecten maken het voor De Jong mogelijk om tegen een lager uurtarief te werken dan veel van zijn concurrenten.

De zomerbeurt is een van de services die Salland Motoren biedt. “Voor je met de motor op vakantie gaat voeren we een algehele check-up uit. Olie verversen, bandenspanning, we kijken naar de remblokjes, koelvloeistof, remvloeistof, eigenlijk alle vloeistoffen.”

Dat is belangrijk voor een onbezorgde motorvakantie, vindt Hans. “Je bent als motorrijder kwetsbaar. Je wilt dat ’s avonds je verlichting het doet en dat in een noodsituatie de remmen goed werken.”

Motorrijders met alle merken kunnen bij Salland Motoren terecht. Rond deze tijd van het jaar is het verstandig om een zomerse vakantiebeurt voor de motor twee weken van tevoren te bespreken. “Want het is drukker dan vorig jaar.”

Aangezien hij niet altijd in de werkplaats aanwezig is, is het handig om eerst telefonisch een afspraak te maken.

Dit is een partnerbijdrage van:
Salland Motoren
Rudolf Dieselstraat 1a
Zwolle
06 - 489 39 216
www.salland-motoren.nl