Gitarist Robin Scherpen in Academiehuis

ZWOLLE – Componist en gitarist Robin Scherpen komt vrijdag 20 mei met zijn show ‘For The Unseen naar het Academiehuis de Grote Kerk in Zwolle. Robin werkte jarenlang samen met Herman van Veen als zijn vaste gitarist .

De fundering van zijn eerste soloalbum ‘For The Unseen’ schreef Robin in een periode van zeven weken waarin hij geen licht kon verdragen omdat zijn ogen moesten herstellen van oogoperaties. Dit optreden is een samenwerking tussen Hedon & Ambitus presents. Kaarten via www.hedon-zwolle.nl en Plato. Aanvang 20.00 uur.

Luisterexcursie
door de Duursche Waarden

OLST - Staatsbosbeheer houdt maandag 23 mei om 19.00 uur een luisterexcursie door de Duursche Waarden bij Fortmond. De IJsselnatuurgidslaat de deelnemers luisteren naar kleine en grotere ‘vogelconcerten’. Ook bij andere natuurgeluiden wordt stilgestaan.

De wandeling begint op de parkeerplaats aan de Fortmonderweg bij de steenfabriek in Fortmond in Den Nul en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Het dragen van goede schoenen of laarzen is handig. De kosten voor deelname zijn 8,50 euro.
Aanmelden via https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/ijsselvallei/activiteiten