Garage-sale door jubilerende wijkvereniging

ZWOLLE – Wijkvereniging Westenholte houdt zaterdag 21 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur een garage-sale in de wijk.

64 Deelnemers, verspreid over de hele wijk, hebben zich aangemeld. Zij verkopen in eigen tuin, garage of op eigen oprit allerhande rommelmarkt- en hobbymarktspullen.

Belangstellenden kunnen zelf een route door Westenholte samenstellen door gebruik te maken van een overzichtskaart met verkoopadressen. Op meerdere plaatsen in Westenholte en het naburige Stadshagen ligt de flyer. Deze kaart en een lijst van deelnemende adressen is ook te vinden op https://bit.ly/garageSaleWestenholte.

Met dit evenement wordt het jubileumjaar van de wijkvereniging ingeluid. Wijkvereniging WVF bestaat vijftig jaar. De inwoners van Westenholte mochten ideeën voor de invulling van dit jubileumjaar bedenken. Maandelijks zal er een activiteit voor en door de inwoners van Westenholte georganiseerd worden, waarbij de wijkvereniging zorgt voor de financiële ondersteuning.

De officiële opening van het jubileumjaar wordt verricht door wijkwethouder Monique Schuttenbeld. Dat gebeurt op zaterdag 21 mei om 10.00 uur bij de tent op het grasveld achter het Petuniaplein, aan de Steenboerweg.

Voor meer informatie: www.stinskracht.nl