Zelfkannislab over écht ontspannen

ZWOLLE - Zelfkennislab houdt zaterdag 28 mei vanaf 13.00 uur een workshop ‘Leef stressvrij!’.

Echt ontspannen gaat veel verder dan ‘leuke dingen' doen. Echt ontspannen is opladen om je weer energiek te voelen. Ontspannen is helemaal aanwezig zijn met je aandacht in het hier en nu. Wie werkelijk ontspannen is, kan iedere stressvolle situatie aan.

De workshop wordt gehouden aan de Campherbeeklaan 82b, kosten 33 euro. Meer info:www.zelfkennislab.nl/leef-stressvrij/

Zing mee met
Gospelkoor
Testimony

ZWOLLE - Gospelkoor Testimony repeteert voor de slotdienst van de Vrijje Evangelische Gemeente op zondagochtend 26 juni. 

Wie wil kan meezingen. De repetities zijn op mp maandag 16, 23, 30 mei en 13 en 20 juni, telkens vanaf 19.45 uur in de Noorderkerk aan de Thorbeckegracht 37.

Wie mee wil zingen moet in elk geval vier van de vijf repetities aanwezig zijn. De slotdienst wordt een feestelijke dienst bij de Vrije Evangelische Gemeente aan de Hogenkampsweg 25.

Vragen of opgeven via gospelkoortestimony@gmail.com

Windesheimconcert terug op
Hemelvaartsdag

WINDESHEIM - In de Hervormde Kerk van Windesheim is op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, een concert gehouden van het KEROS-ensemble.

Dit ensemble bestaat uit Pauline Lotichius op fluit, Marit Berends op cello en Alexandre Bonnet op harp. Er worden werken gespeeld van onder ander van Bach, Fauré, Albinoni en Vinci.

Het concert begint om 20.00 uur en zal met een korte pauze duren tot 22.00 uur.

De toegang is gratis, na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Fiets en Geniet
vertrekt vanaf
Werkeren

ZWOLLE - De wekelijkse fietstochten van Fiets en Geniet voor 55-plus fietsliefhebbers beginnen woensdag 1 juni vanaf voetbalvereniging Werkeren aan de Werkerlaan 50.

Er is een tocht van ongeveer 30 kilometer en een van 15 kilometer. Beide fietstochten zijn met begeleiding. Het vertrek van beide tochten is om 13.15 uur. Verzocht wordt op tijd aanwezig te zijn, zodat de deelnemers op tijd op de fiets kunnen stappen. De fietssnelheid is maximaal 15 kilometer per uur.

De kosten voor deelname plus koffie of thee bij terugkomst zijn 3 euro. Een 5-rittenkaart kost 12,50 euro.

Voor meer informatie over de fietstochten 06 -337 979 86.