Jubileumconcert door smartlappenkoor VKNM

ZWOLLE – In wijkcentrum de Enk aan het Assendorperplein viert smartlappenkoor Vluchten Kan Niet Meer! (VKNM) op zaterdag 18 juni haar jubileum.

Twaalf jaar geleden is het koor opgericht maar vanwege corona kon het jubileum niet eerder worden gevierd. Het feest van 18 juni staat in het teken van ‘Reizen rondom de wereld’ en heeft als titel ‘Vluchten Gaan Niet Meer’.

Het vijftigkoppig koor neemt het publiek allereerst mee naar de Jordaan. Dan reizen ze verder naar Spanje, Mexico en naar het strand van Marseille. Om via Italie¨ terug te reizen naar Arnemuiden en de Zuiderzee. De reis eindigt in Zwolle.

In de pauze is er een verloting. Het feest begint om 19.00 uur op het Assendorperplein met een draaiorgel. Om 19.30 uur gaan de deuren van Wijkcentrum de Enk open en om 20.00 begint het concert.

Smartlappenkoor VKNM wordt gedirigeerd door Margriet Bruggemans. Reinder van Raalte (accordeon en piano) en Jos Laverman (drum) verzorgen de muzikale begeleiding. Meer informatie staat op de Facebookpagina van Vluchten Kan Niet Meer - VKNM.