Open lesavond van Schrijversvakschool

ZWOLLE – Wil jij jezelf vanaf september een halfjaar lang onderdompelen in het schrijven? Ontdek de mogelijkheden in Zwolle bij de Schrijversvakschool Groningen/Noord-Nederland.

Op woensdag 8 juni is er een open les die begint om 19.00 uur en wordt gehouden in De Vesting aan de Burgemeester Drijbersingel 25 in Zwolle. Aanmelden kan via de website www.svsgroningen.nl/kennismaken.

Bezoekers kunnen zich de tijdens kennismakingsles oriënteren op de mogelijkheden om met schrijven te beginnen of verder te gaan. Ze doen schrijfoefeningen en krijgen informatie over de losse schrijfblokken die starten vanaf september, en over de opbouw van de opleiding.

De open les is gratis te bezoeken en duurt ongeveer tweeënhalf uur.

De Schrijversvakschool voor Noord-Nederland is gevestigd in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Deventer en biedt tien- en twaalfweekse lesblokken aan voor schrijftechnieken, proza, poëzie, toneel, scenario, essay en non-fictie, op diverse dagen in de week. 

Alle lessen in Zwolle worden gegeven op de woensdagen vanaf 19.00 uur.

Meer informatie over de school en over het complete lesaanbod vind je op svsgroningen.nl. 

Daar is ook meer informatie te vinden over de werkwijze van de Schrijversvakschool, locaties, lestijden en de studiegids.