Workshop Zelfkannislab over écht ontspannen


ZWOLLE - Zelfkennislab houdt zaterdag 2 juli vanaf 13.00 uur een workshop ‘Leef stressvrij!’.

Echt ontspannen gaat veel verder dan ‘leuke dingen’ doen. “Het is zelfs niet alleen ‘uitrusten’ of ‘even helemaal niets doen’. Echt ontspannen is opladen om je weer energiek te voelen. Ontspannen is helemaal aanwezig zijn met je aandacht in het hier en nu. Wie werkelijk ontspannen is, kan iedere stressvolle situatie aan. Wie echt diep heeft leren ontspannen, is veerkrachtig.”
In de workshop wordt uitleg gegeven over stress en ontspanning, worden oefeningen gedaan die inzicht brengen in hoe jij in het leven staat. Er is meditatie in beweging, er worden oefeningen gedaan in mindfulness voor groei van bewustzijn, er is lichaamswerk voor groei van gewaarzijn, er is aandachttraining in de vorm van zelfreflectie en zelfobservatie, en er zijn werkvormen voor ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Deze inzichten brengen uitzicht: verandering richting balans en rust.

De workshop duurt drie uur, meedoen kost 33 euro en wordt gehouden aan de Campherbeeklaan 82b. Meer informatie: www.zelfkennislab.nl/leef-stressvrij/