ZZUit presenteert programma voor het nieuwe seizoen

ZWOLLE - Het nieuwe ZZUit programma is bekend. De voorverkoop is inmiddels begonnen op www.zzuit.nl.

Op zaterdagmiddag 27 augustus houden wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 en ZZUit een een openingsfeest voor het nieuwe seizoen. Met een kindervoorstelling en lekkere muziek. 

In seizoen 2022-2023 staat onder andere op het programma: comedy (Ronald Smink, 13 januari) en cabaret (Piepschuim, 16 september), een lezing voor liefhebbers van literatuur (Paul Gellings, 7 oktober), een celloconcert voor liefhebbers van klassiek (Hanneke Rouw, 9 december), voor kinderen en hun familie: de avonturen van Dik en Pier (16 september) en vooral veel muziek. Van een jonge rijzende ster (Sveva, 10 februari) tot gevestigde namen als Eric Vloeimans en Tuur Florizoone (jazz-improvisatie, 10 maart). En natuurlijk ook muziek van vroeger, zoals Tribute to Neil Neil Young (18 november), de Pauwergirls (14 april) en vintage blues (Hey Moocher, 12 mei).

ZZUit heeft als doel het versterken van  het sociale, maatschappelijke en culturele leven in Zwolle-Zuid. ZZUit is een onderdeel van het multifunctioneel centrum SIO aan de Thorbeckelaan. ZZUit heeft een goede samenwerking met de Zwolse Theaters, zij verzorgen de ticketing. De voorstellingen zijn meestal op de vrijdagavond en de invulling is gevarieerd.